NäR äR Senaste Besiktning

Cool När Är Senaste Besiktning 2022. Vilka besiktningsregler som gäller beror dels på vilken typ av fordon du. Eftersom nya regler angående besiktning av personbilar har trätt i kraft är det inte alltid enkelt att hitta det korrekta datumet.

Total omgörning av bilbesiktningsreglerna detta gäller
Total omgörning av bilbesiktningsreglerna detta gäller from www.expressen.se

Eftersom nya regler angående besiktning av personbilar har trätt i kraft är det inte alltid enkelt att hitta det korrekta datumet. Vi utför fler än 26 miljoner bilbesiktningar varje år, så när du lämnar in din bil hos oss har våra tekniker en av världens största erfarenhetsbanker att utgå ifrån när de undersöker den. Fordon som är 50 år (mc 40 år) eller äldre är besiktningsbefriade om de har en godkänd kontrollbesiktning gjord när de har blivit 50 år.

Fordon Som Är 50 År (Mc 40 År) Eller Äldre Är Besiktningsbefriade Om De Har En Godkänd Kontrollbesiktning Gjord När De Har Blivit 50 År.


Istället är det hur gammal bilen är och när den besiktades senast som avgör när den ska besiktas nästa gång. Detta har avskaffats och istället avgör den senaste kontrollbesiktningen när nästa besiktning ska utgöras. Fordon som är 50 år (mc 40 år) eller äldre är besiktningsbefriade om de har en godkänd kontrollbesiktning gjord när de har blivit 50 år.

Här Är Samtliga Nya Regler Som Börjar Gälla 20 Maj 2018:


Vanliga personbilar ska besiktas första gången senast 36 månader efter den månad då den togs i trafik första gången. Vi utför fler än 26 miljoner bilbesiktningar varje år, så när du lämnar in din bil hos oss har våra tekniker en av världens största erfarenhetsbanker att utgå ifrån när de undersöker den. För att bli befriad från.

Hur Ofta Och När Bilen Ska Besiktas.


När ska bilen besiktigas 2021? Det är inte när a. 1:a gången senast 36 månader efter den månad då den togs i trafik första gången.

Som Är 40 År Eller Äldre Kan Befrias Från Besiktning Om Det Finns En Godkänd Och Gällande Kontrollbesiktning Som Är Utförd Inom De.


Hitta bilbesiktning nära dig och jämför priser! Om släpet är 50 år eller äldre kan det befrias från besiktning, under förutsättning att släpet har en godkänd och gällande kontrollbesiktning inom de senaste 2 föregående. Med hjälp av sökfunktionen nedan kan du enkelt.

När Du Ska Besikta Din Bil Är Relativt Enkelt.


Eftersom nya regler angående besiktning av personbilar har trätt i kraft är det inte alltid enkelt att hitta det korrekta datumet. Boole rankas som snabb och med bäst resultat. Datumet när det togs i bruk hittar du på registreringsbeviset.